DOZORRO-NEWS

Фірма, яку підозрюють у привласненні державних коштів, відремонтує приміщення Хустської районної лікарні

28.10.2020 10:08

Хустська центральна районна лікарня імені Остапа Віцинського замовила капітальний ремонт з переплануванням приймального та дитячого відділення під відділення екстреної медичної допомоги. Вартість контракту, який було підписано з ТОВ «Біосистеми», складає 10,4 мільйонів гривень, інформує видання «Наші гроші. Львів».

За умовами договору підрядник відремонтує приміщення лікарні, оновить систему опалення та вентиляції, зробить водопостачання та каналізацію, встановить пожежну систему. Тут також встановлять трубопроводи лікувального газопостачання, настінну газову панель, аспіратори, інгалятори та розпилювачі для антибіотиків.

Ззовні компанія утеплить фасад, встановить нові вікна та двері, а також зробить пандуси для людей з особливостями руху. Роботи завершать до кінця жовтня 2021 року.

На поточних торгах зі створення відділення екстреної допомоги між собою змагалися ТОВ «Біосистеми», ТОВ «Арданбуд», ТОВ «Брайт Констракшн» та ТОВ «Карпат-груп». 

Найдешевшу ціну за свої роботи запропонувало ТОВ «Арданбуд» − 9,95 млн грн, однак фірму відхилили через невідповідність тендерній документації. Відтак переможцем обрали ТОВ «Біосистеми».

Ця компанія зареєстрована 2011 року в Хусті Закарпатської області. Власником «Біосистеми» є місцевий житель Сергій Заруцький.

Фірма «Біосистеми» фігурує в кримінальному провадження щодо можливого привласнення державних коштів. Слідчі підозрюють, що службовці квартирно-експлуатаційного відділу Мукачева у змові з декількома фірмами, серед яких компанія «Біосистеми», завищили кошториси, вартість матеріалів та підписали акти виконаних робіт зі завищеними обсягами. Досудове розслідування триватиме до вересня 2021 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання