DOZORRO-NEWS

Фірма з австрійським корінням підготує обгрунтування для термомодернізації хмельницьких шкіл

15.11.2019 10:22

Департамент освіти та науки Хмельницької міської ради прозвітував про підписання з ТОВ «Айсі Консулентен» договору на виконання робіт з розробки інвестиційного техніко-економічного обгрунтування (ТЕО) для комплексної термомодернізації закладів бюджетної сфери Хмельницького. Фактично мова йде про оновлення наявного інвестиційного ТЕО та підготовку енергетичних сертифікатів для 15 навчальних закладів. Саме вони мають стати пріоритетними для проведення заходів з енергоефективності, інформує видання «Є».

Фінальне ТЕО, виготовлене «Айсі Консулентен», має містити опис нинішнього стану будівель, пакет заходів з енергоефективності, пріоритетний інвестиційний список навчальних закладів, фінансову оцінку й ризики, план закупівель та ін.. Зокрема, запропоновані заходи мають зменшити споживання енергоносіїв як мінімум на 20 відсотків.

Усю документацію «Айсі Консулентен» має виготовити максимум до 31 грудня цього року. Вона повинна відповідати суворим вимогам Європейського інвестиційного банку. Вартість робіт склала 1,44 мільйонигривень.

Щодо ТОВ «Айсі Консулентен», то в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань зазначається, що воно зареєстроване у Києві. Проте його єдиним засновником є австрійська компанія «Ай Сі Консулентен Цівільтехнікер Гмбх», яка належить Андреасу Хельблю.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання