DOZORRO-NEWS

Фірма з орбіти колишнього очільника Тернопільської та Львівської ОДА добудує школу в Тернополі

18.01.2022 09:43

Комунальне підприємство «Тернопільбудінвестзамовник» заплатить 134,7 млн грн за будівництво школи по вулиці Бригадній в Тернополі. Підрядником обрали ПП «Креатор-Буд», яке пов’язане із колишнім головою Тернопільської та Львівської ОДА Михайлом Цимбалюком. Про це пишуть “Наші гроші.Львів” з посиланням на Prozorro.

Школа знаходиться у житловому районі «Кутківці», а будувати її почали ще 26 років тому. За проєктом там передбачалось два спортивних зали, басейн, тир, господарське приміщення та актова зала. У 2017 році проєкт відкоригували і порахували, що для завершення будівництва треба 79 млн грн. Пізніше, через зміни в ДБН, проектно-кошторисно документацію знову оновили.

Єдиним конкурентом компанії на торгах виступило ТОВ «Інвест Буд Гарант» із пропозицією на 233 тис. грн дорожчою. Журналісти зауважують, скоріш за все фірма виступила технічним учасником, адже не мала шансів на перемогу, оскільки, не завантажила низку необхідних документів. Зокрема інформації про наявну техніку. Крім того, на інших закупівлях «Інвест буд гарант» зазначало, що орендує машини у підрядника переможця ‒ фірми «Глобал Білд Інжиніринг».

ТОВ «Креатор-Буд» зареєстрований у Тернополі. Підприємство належить до, так званої, групи родин Гуда-Цимбалюк. Основна діяльність групи – будівництво та нерухомість, а також медичний бізнес. Власником «Креатор-Буду» є Ігор Гуда. З родиною Цимбалюків підприємця пов’язує його дружина, яка є рідною сестрою невістки Михайла Цимбалюка Анни Цимбалюк, яка є лікаркою за фахом та співвласницею низки медичних фірм у Тернополі.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання