DOZORRO-NEWS

Фірма з пропискою в Броварах отримала дороговартісний підряд на ремонт траси М-23

11.06.2021 10:47

Провівши відкриті торги Служба автомобільних доріг у Закарпатській області підписала договір із ТОВ «ШБУ-77» на поточний середній ремонт траси М-23 Берегове – Виноградів – Велика Копаня за 610 мільйонів гривень. Попри відкриті торги, економія на торгах склала менше 1%, повідомляє видання «Наші гроші. Львів»

Вартість ремонту одного кілометра дороги складе 29,6 млн грн. Контракт також передбачає, що підрядник надасть гарантію на експлуатацію об’єкта: дорожня основа перебуватиме в якісному стані щонайменше 8 років; асфальтне покриття — 5 років, а будівлі та споруди транспортної служб — 12 років.

До торгів допустили усіх бажаючих учасників. Окрім переможця участь в закупівлі взяли ще ТОВ «Онур конструкціон інтернешнл» і ТОВ «ПБС». Компанії навіть знижували вартість своїх цінових пропозицій, але не надто активно.

Компанія «ШБУ-77» зареєстрована в місті Бровари Київської області. Її власником є Андрій Білоус із села Велика Димерка на Київщині. Він також є директором ТОВ «САТ Україна», яка була заснована австрійською фірмою, чверть якої належить російському олігарху Олегу Дерипасці. За даними YouControl, з початку 2020 року «ШБУ-77» отримало держзамовлень на 10,8 мільярдів гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання