DOZORRO-NEWS

Фірми сімейної пари за півтора року чотири рази зустрічались на торгах Львівщини

17.07.2019 09:50

Протягом 2018-19 років компанії МПП «Нара» та ТДВ «Шляхове ремонтно-будівельне управління №88»  зустрічались на чотирьох закупівлях очікуваною вартістю 154 млн грн. Останній раз компанії взяли участь в закупівлі на поточний дрібний ремонт доріг місцевого значення від департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації, однак тендер скасували, повідомляє «Центр громадського моніторингу та досліджень».

Експерти зауважують, на торги учасники подали однакові довідки, завантажені в однаковому порядку. Зокрема, довідки про уповноважену особу та про відповідність пропозиції учасника технічним, якісним та кількісним показникам. Крім того, у довідці про наявність працівників обидві компанії зазначили одного і того ж працівника – Петра Демчука. Також фірма «ШРБУ №88» та «Нара» надають одна одній в оренду будівельну техніку.

Засновником компанії «Нара» є Аветісян Самвел, а директором – Руберт Грігорян. Останній, за даними його фейсбук-сторінки, одружений з власницею «ШРБУ №88» Нарою Аветісян.

Загалом протягом 2018-2019 року компанія «Нара» отримала замовлень на 542 млн грн, а «ШРБУ №88» − на 16 млн грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання