DOZORRO-NEWS

Фірмі, яку звинувачують в неякісному виконанні ремонтних робіт, віддали ще 3 замовлення на понад 2 мільйона гривень

06.11.2019 12:32

Новобузька міська рада Миколаївської області в вересні-жовтні уклала низку угод з ТОВ «Софія-Граніт» щодо капітального ремонту вулиць на загальну суму 2,23 млн грн. Про це повідомляє «Центр журналістських розслідувань» з посиланням ProZorro.

За інформацією журналістів всього було укладено три угоди, всі за результатами неконкуретної процедури без проведення тендерів. Замовлено капремонт дорожнього покриття Софіївської, Огієнка та Харчової вулиць в Новому Бузі. 

За останні три роки «Софія-Граніт» отримала замовлень на 7,68 млн грн. Найбільшим замовником фірми є саме Новобузська міськрада, з якою було укладено угод на 6,42 млн грн. Останні угоди укладені з трирічним гарантійним терміном якості ремонту доріг.

Власником «Софія-Граніт» є Ігор Негулевський, який на позачергових парламентських виборах в 2019 році став народним депутатом від пропрезидентської партії «Слуга народу». Після виборів він склав повноваження директора фірми, зараз ним є Микола Соснов – довірена особа Нугулевського на виборах. Соснов також є депутатом Софіївської сільради Новобузького району, де знаходиться фірма.

Перед виборами кандидат Ігор Негулевський звинувачував регіональну владу в незадовільному стані автошляхів. У відповідь управління інфраструктури ОДА оприлюднило фото неякісного ремонту дороги О151507, який робило в якості субпідрядника «Софія-Граніт». 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання