DOZORRO-NEWS

Фірми з родинними зв’язками власників розіграли ремонт мосту на Запоріжжі

14.09.2020 11:07

Виконавчий комітет Молочанської міської ради за результатом тендеру уклав угоду з ПП «Абрис-плюс» на ремонт мосту вартістю 223 тисяч гривень. Йдеться про міст на виїзді до села Виноградне по вулиці Зарічна, повідомляє видання «Наші гроші. Запоріжжя».

Власником і директором ПП «Абрис-плюс» є Владислав Мікша, який в 2015-му році обрався до Токмацької міської ради від політичної партії «Об’єднання «Самопоміч».

Єдиним конкурентом переможця на нинішньому тендері виступило ПП «Аспект 2017» Лілії Іванової. На сторінці останньої в соціальній мережі «Однокласники» вказано, що її сестру звати «Люба Мікша». Повне ім’я цієї людини –  Мікша Любов Вікторівна і це, стверджують журналісти, дружина вищевказаного власника «Абрис-плюс» Владислава Мікші.

До всього, «Аспект 2017» на тендері вказувало контактним номером телефону 0684508946. Він же вказувався під час закупівель для «Абрис-плюс» і безпосередньо для ФОП Мікша Владислав Станіславович. В свою чергу, навіть в нинішньому тендері в обох учасників вказується спільний номер телефону 9-95-49 та адреса по вул. Гоголя, 54 в Токмаку.

Крім того журналісти помітили, що документи обох учасників містять характерні відмітки на папері, який потім відсканували, що може свідчити про підготовку документів на одній комп’ютерній техніці. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання