DOZORRO-NEWS

Фонд гарантування вкладів планує реалізувати через ProZorro.Продажі землі на 1 млрд грн

09.06.2017 21:19

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виставив на продаж 456 земельних ділянок стартовою вартістю понад 1 млрд грн. Усі їх планують реалізувати на аукціонах, що відбудуться 27 червня і 11 липня в системі ProZorro.Продажі. Про це повідомляє видання «Ліга.Фінанси» з посиданням на офіційний сайт ФГВФО.

Земельні ділянки, більшість з яких знаходиться у Київській області, знаходяться на балансі Дельта Банку і в заставі Національного банку України.

Загалом, зазначають журналісти землі розташовані в Києво-Святошинському, Бориспільському, Васильківському та Макарівському районах. Ще кілька лотів - земельні ділянки, розташовані в Великоберезнянському районі Закарпатської області і в Брусилівському районі Житомирської області.

Найдорожчий лот - земельна ділянка площею понад 15 га в с. Старі Безрадичі Обухівського району Київської області. Цільове призначення об'єкта - будівництво та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка). Початкова ціна реалізації лота - 47,9 млн грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання