DOZORRO-NEWS

ФОП-новачок організує у Києві фестиваль електронної музики «Radioday free open air»

08.04.2021 11:31

Управління культури Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації за результатами тендеру замовило ФОП Кононенко Антон Сергійович музичний фестиваль до Дня міста. За свою роботу підрядник отримає 2,13 мільйона гривень. Про це повідомляється у системі Prozorro, інформує видання «Наші гроші».

Фестиваль електронної музики «Radioday free open air» до Дня міста орієнтовно пройде на Контрактовій площі 29 травня. Йдеться про проект-переможець Громадського Бюджету.

Сцена та звук обійдуться у 849 тисяч гривень, ще 620 тисяч піде на концертну програму. При цьому назви учасників не вказані, але гурт-хедлайнер та іноземний артист повинні мати більше 200 тисяч прихильників на своїх сторінках у соцмережах. Ще три гурти за умовами тендерної документації повинні мати більше 50 тисяч прихильників, а п’ять артистів – більше 20 тисяч прихильників. Ведучий фестивалю також повинен мати більше 20 тисяч прихильників у соцмережах.

ФОП Гречківська Ірина Ростиславівна скаржилась замовнику на вимогу довіреності від авторів проекту представляти їхні інтереси з питань проведення фестивалю «Radioday».

Цими авторами є Антон Кононенко і Павло Немерюк згідно Свідоцтва про реєстрацію авторського права на твір «Літературний письмовий твір «Сценарій-ідея «Радіодей» («Radioday free open air»)» №87707, виданого Мінекономрозвитку11 квітня 2019 року.

Замовник прибрав оскаржувану вимогу, яку включав «з метою уникнення суперечливих питань». За його словами, Положення про громадський бюджет міста Києва передбачає, що у разі використання у проекті об’єктів права інтелектуальної власності, авторське право реалізується на загальних підставах. Тобто без переговорної процедури.

Переможець Антон Кононенко зареєстрований ФОПом у 2019 році у військовій частині на Черкащині. Він вказав у державному реєстрі адресу пошти office@red.kiev.ua і номер телефону 0442336885, які також використовує столичне агентство нерухомості «Ред».

Єдиним конкурентом було ТОВ «Торнадо Фільм» Сергія Котенка та Олександра і Юлії Чернявських, яким керує Катерина Чернявська. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання