DOZORRO-NEWS

ФОПи зі спільним телефоном та помилками в документах розіграли будівельний підряд від Франківської міськради

19.10.2018 16:50

Провівши відкриті торги Департамент житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради 4 жовтня повідомив про намір укласти договір з приватним підприємцем Ярославом Дідиком на проведення капремонту прибудинкової території та проїзду вартістю 1,999 млн грн. Відповідна інформація розміщена в системі ProZorro, інформує «Центр громадського моніторингу та досліджень».

Ремонт майбутній підрядник має проводити біля будинків по вулиці Коновальця, 121 та С. Стецького, 2 в Івано-Франківську. Мова йде про каналізування, ремонт проїздів між будинками та пішохідних доріжок, встановлення 20 світильників зовнішнього освітлення, 3 лавок для відпочинку, 6 урн для сміття, висадоку більше 30 різних саджанців кущів та дерев та ін. Всі роботи мають бути виконані до 25 грудня поточного року.

Окрім потенційного переможця торгів свої пропозиції також подали ФОП Савка Степан Михайлович та ТОВ «Будівельна компанія «Вік».

Експерти Центру зауважують, пропозиція Ярослава Дідика була найдорожчою серед учасників. Підприємець Степан Савка пропонував провести ремонт за 1,79 млн грн, але не надав всього пакету документів, а ТОВ «Будівельна компанія «Вік» з пропозицією 1,93 млн грн навіть була визнана переможцем, однак не завантажила документів передбачених 17-ю статтею Закону, тож у підсумку також була відхилена.

Цікаво, що у своїй документах потенційних переможець Ярослав Дідик та його конкурент  Степан Савка допустили одні й ті граматичні помилки, хоча замовник вимагав подати дані документи в довільній формі. Крім того підприємці, які зареєстровані в Івано-Франківській області, користуються спільним номером мобільного телефону 0679288690, який вказаний у договорах.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання