DOZORRO-NEWS

Французи за 1,16 мільйонів євро допоможуть з оновлення системи водопостачання Маріуполя

14.09.2020 13:32

Комунальне підприємство «Маріупольське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» замовило французькій компанії «EGIS EAU» допомогу з управління Проєктом із постачання питної води Маріуполя. Вартість контракту - 1,16 мільйонів євро, або 37,49 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформують «Наші гроші».

Послуги закупили за переговорною процедурою через відсутність конкуренції з технічних причин. Маріупольська міськрада у координації з Мінреінтеграції України обрала фірму «EGIS EAU» зі встановленого Казначейством Франції переліку французьких компаній на виконання ст. 2 Рамкового договору, укладеного між урядами України та Франції 29 січня 2019 року щодо підтримки Проєкту з постачання питної води у Маріуполі. Цей проєкт передбачає видачу Францією пільгового кредиту в розмірі 64 мільйонів євро на такі послуги:

  • попередні вишукування щодо модернізації системи управління водними ресурсами і питного водопостачання Маріуполя у виконанні французької «Beten»;
  • проектування та будівництво станції/станцій із виробництва питної води з наданням експлуатаційно-технічної допомоги та навчання у виконанні французької «Stereau»;
  • допомога з управління Проєктом із постачання питної води міста Маріуполя у виконанні французької «EGIS EAU».

Консультант «EGIS EAU» надаватиме управлінські послуги до кінця 2024 року. Зокрема він проведе огляд існуючої інфраструктури та послуг із водопостачання і водовідведення, а також заходів, здійснених фірмами «Beten» і «Stereau». Ще він виконає інспекцію на заводах-виробниках ключового обладнання, виготовленого у Франції та, можливо, в інших країнах ЄС за дорученням міськради. Крім того, консультант контролюватиме втілення проекту, оцінюватиме ризики, допомагатиме міськраді зі звітами тощо.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання