DOZORRO-NEWS

Футбольне поле новокаховського спортивного комплексу «Стадіон «Енергія» відремонтують до кінця поточного року

07.11.2019 11:20

Відділ у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Новокаховської міськради за результатами торгів підписав з ТОВ «Міленіум Спорт» договір на капітальний ремонт спортивно-футбольного поля «Дніпро» на спортивному комплексі «Стадіон «Енергія». Загальна вартість робіт становитиме 14,04 мільйонів гривень, повідомляє «Новий день».

За даними журналістів провести аукціон вдалося з третьої спроби. ТОВ «Міленіум Спорт» приймало участь і в перших аукціонах, проте тендерний комітет у перших двох випадках відхилив усі отримані пропозиції у зв’язку з невідповідністю вимогам тендерної документації.

Левову долю коштів на реконструкцію футбольного поля Нова Каховка отримала з Державного фонду регіонального розвитку, до яких доклала 1,7 млн. грн. з міського бюджету в якості співфінансування. На цьому полі раніше проводились не лише футбольні матчі аматорських команд, а й мотобольні турніри, легкоатлетичні змагання. 

ТОВ «Міленіум Спорт» зареєстроване в Дніпрі в 2013 році. Компанія вже вигравала тендери на капітальні ремонти та будівництво спортивних об’єктів у Харківській, Івано-Франківській та інших областях.

Завершити реконструкцію футбольного поля «Дніпро» планується до кінця 2019 року.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання