DOZORRO-NEWS

Герцаївська міська рада розірвала договори на харчування учнів за які змагались три пари пов’язаних ФОПів

01.04.2021 09:53

Герцаївська міська рада 23 березня розірвала три угоди на суму 1,13 мільйона гривень щодо організації гарячого харчування для учнів в Чернівецькій області. Закупівлю провели за трьома лотами, в яких взяли участь три пари пов’язаних учасників: Марія Кобеля та Ольга Гуцану, Марія Кобеля та Марина Матей, Давід Георгіу та Родіка Платіка. Вони подали документи, які мали спільні дефекти друку та однакові дані про техніку, на якій були створені файли, повідомляє видання «Наші гроші. Львів»

По кожному лоту під час аукціону учасники не змагалися. Перший договір на 382 тисяч гривень отримала Марія Кобеля на харчування учнів Петрашівської школи. Угоду на 90,6 тисяч гривень уклали з Мариною Матей для Підвальнянського НВК.

Водночас перевірку поточної закупівлі 15 березня розпочав Західний офіс Державної аудиторської служби. Аудитори встановили, що подані пакети документів переможців не відповідали вимогам тендерної документації.

Зокрема підприємиці Марія Кобеля та Марина Матей не долучили, згідно з меню, заяви-згоди про надання послуг харчування, калькуляції вартості та гарантійного листа або довідки про відсутність підстав для відмови в участі у закупівлі. У підприємиці Родіки Платіки був відсутній цифровий підпис.

Відтак Герцаївська міська рада розірвала угоди за трьома лотами. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання