DOZORRO-NEWS

Громадські активісти Полтави підозрюють місцеву раду в недоброчесності при проведенні закупівель

24.07.2017 18:46

За даними громадської організації «САЄН», управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому, при проведенні тендеру на закупівлю робіт з реставрації пам’ятки історії та архітектури місцевого значення Комунального закладу «Полтавська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 3», вчинило ряд дій, що дають підстави підозрювати чиновників у «підіграванні» окремим учасникам торгів.

"Під час проведення моніторингу закупівель Полтавського міськиконкому нами були виявлено ряд негативних тенденцій. Так, управлінням капітального будівництва з третього разу було проведено даний тендер. Не зважаючи на те, що відмінялися вони з ніби то формальних причин - виникли обгрунтовані підозри в доброчесності його проведення. По даному факту готуюються відповідні звернення в контролюючі органи", - прокоментував ситуацію керівник ГО «САЄН» Олексій Северин

На даний момент, за результатами проведеного тендеру, договір на проведення реставрації підписано з ТОВ "Газонафтовий промисловий комплекс" яке належить депутату Полтавської обласної ради Ігорю Горжію. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання