DOZORRO-NEWS

Харчування персоналу і учасників «Євробачення - 2017» потягнуло на 10 мільйонів гривень

27.04.2017 14:44

Мовник-організатор пісенного конкурсу «Євробачення - 2017» ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» за квітень місяць уклало чотири угоди щодо надання послуги із забезпечення харчування під час проведення конкурсу. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на портал публічних закупівель ProZorro. Загальна сума замовлень складає 9,78 млн грн.

ФОП Артемчук Наталія Петрівна («Ariar Catering Service») за 7,2 млн грн. забезпечуватиме кулери і кавові точки водою та допоміжною продукцією, а також годуватиме персонал із розрахунку на 30 000 послуг по 210 грн.

ФОП Литвинов Володимир Олександрович за 2,42 млн грн. годував персонал, доки відбирали основного підрядника.

ТОВ «Барикада» (ресторан «Chicken Kyiv») за 101 тис грн. годувало 120 гостей зустрічі голів делегацій країн-учасниць 13 березня.

ТОВ «Теремок» (ресторан «Опанас») отримало ще 61 тис грн. на організацію та обслуговування бенкету зустрічі голів делегацій країн-учасниць 12 березня.

Наразі триває подача пропозицій на ще один тендер очікуваною вартістю 4,69 млн грн. Йдеться про забезпечення водою червоної доріжки на Площі Конституції біля Маріїнського парку, фуршет офіційної церемонії відкриття та сніданок для голів делегацій і коментаторів у КВЦ «Парковий», фуршети лаунж-зони VIP-шатра перед початком півфіналу та фіналу. Строк подачі пропозицій на даний тендер закінчується за 28 квітня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання