DOZORRO-NEWS

Харків продовжує готуватись до новорічних свят

14.11.2018 10:51

Комунальне підприємство «Міський інформаційний центр» прозвітувало про укладення 2 договорів загальною вартістю 680,6 тис.грн. на монтаж новорічної ялинки на майдані Свободи у Харкові та її цілодобову охорону. Про це стало відомо з електронної системи публічних закупівель «ProZorro», інформує «Харківський антикорупційний центр».

Так з ФОП Мурджанян Самвел Суренович уклали договір на 470 тис.грн. щодо надання послуг з монтажу обладнання для декоративного оформлення майдану Свободи до новорічних та різдвяних свят.

Окрім власне монтажу ялинки, даний ФОП також має здійснити монтаж світової фігури «Зірка», 10 декоративних форм «Світлова Ялинка» та встановити металеву огорожу.

Самвел Мурджанян ще в 2013 році фігурував в ЗМІ, як технічний керівник проекту новорічної ялинки на майдані Свободи. З листопада 2016 року КП «Міський інформаційний центр» уклало з ФОП Мурджанян С.С. без проведення торгів 22 договори на різні види послуг загальною вартістю 6,22 млн.грн.

Що ж до охорони головного новорічного дерева то відповідний договір щодо охорони елементів новорічного декоративного обладнання на майдані Свободи було підписано з ПП «Охоронне агентство «Р-4» Вартість угоди – 210,6 тис.грн. Вартість надання послуг з охорони за 1 добу складе 2,6 тис.грн.

Власником ПП «Охоронне агентство «Р-4» є Денис Бутівченко, який є власником та менеджером у цілій низці фірм з оточення колишнього віце-мера Харкова Олександра Попова (ПП «Охоронне агентство Інекс», ПП «Сафарі Груп»).

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання