DOZORRO-NEWS

Харківська філія Укргазвидобування поповнила автопарк джипом за понад мільйон гривень

16.11.2018 10:39

Філія «Укргазпромгеофізика» ПАТ «Укргазвидобування» результатами тендеру замовила ТОВ «Гранд Мотор» легковий автомобіль вартістю 1,09 млн грн. Мова йде про білий позашляховик Toyota Land Cruiser Prado 2.7 Dual VVT-i Comfort Євро 6 2018 року випуску з гарантією три роки або 100 тис км пробігу. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro.

Нове придбання «газовиків» має клімат-контроль, камеру заднього виду, дорожній авто-комплект, системи безпеки, дві фронтальні, дві бокові та колінну подушку водія і дві шторки безпеки. Зараз в автосалонах ціни на цю комплектацію починаються від 1,16 млн грн.

«Гранд Мотор» із Хмельницького належить Тетяні Дерешук і Марії Гвоздьовій – дружині екс-нардепа Михайла Гвоздьова, який є кінцевим бенефіціаром переможця. Натомість єдиного конкурента з нижчою на 0,5% ціною – сумське ТОВ «Артмотор» із групи компаній «Автоарт», яке належить Олегу Топчію і росіянину Олександру Лалаяну – відхилили через відсутність документу на право продажу і невідповідність даних фінансової звітності за 2017-2018 роки.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання