DOZORRO-NEWS

Харківська облрада докинула майже 200 тисяч на висвітлення власної діяльності

19.04.2021 08:32

Комунальне підприємство "Регіональний інформаційний центр" Харківської обласної ради замовило у ФОП Федосенко Павло Ігорович, що представляє сайт Newsroom, послуги з інформаційного забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування. Відповідний договір на 198 тисяч гривень було підписано наприкінці минулого тижня, передає Depo.Харків з посиланням на Prozorro. 

Виконавець має розміщувати інформаційні повідомлення та роз’яснення щодо роботи Харківської обласної ради, її виконавчих органів, структурних підрозділів, посадових осіб, керівників та працівників апаратів; соціальну рекламу; привітання з нагоди державних, місцевих свят та пам’ятних дат; анонси заходів, участь в яких приймає облрада; звернення посадовців.

Крім того, до вартості послуг входить надання консультацій щодо поширення та просування інформаційних матеріалів в інтернеті; копірайтинг та рерайтинг текстів; збір та/або виготовлення необхідної інформації тощо.

У тендерній документації вказано, що йдеться про близько 45 інформаційних матеріалів, які необхідно буде опублікувати до кінця року. 

Конкурентом ФОП Федосенко Павло Ігорович на даній закупівлі було ТОВ "Ефективний розум", яке запропонувало нижчу ціну – 173,2 тисячі гривень. Однак дану пропозицію було відхилено за невідповідність умовам тендерної документації. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання