DOZORRO-NEWS

Харківська спецшкола замовила ремонт туалету за мільйон гривень

13.08.2019 08:49

Харківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 73 Харківської міськради прозвітувала про підписання угоди з ТОВ «СК «Буд-Сервіс» щодо проведення ремонтних робіт вартістю 1,02 млн грн. Про це повідомляє «Харківський антикорупційний центр» з посиланням на ProZorro.

Мова йде про капітальний ремонт туалетних приміщень школи. Сказати наскільки обгрунтованою була ціна угоди наразі неможливо, оскільки замовник не опублікував відповідний кошторис.

Журналісти зауважують, ТОВ «СК «Буд-Сервіс» отримує підряди від харківських бюджетних організацій без проведення відкритих торгів, прямими угодами. Конкурентну боротьбу фірма намагається уникати.

Минулого року це підприємство стало фігурантом кримінального провадження. Мова йшла про ремонти шкіл протягом 2017 року.

Правоохоронці вважали, що «СК Буд-Сервіс» спільно з посадовими особами Управління освіти адміністрації Новобаварського району вчинили із залученням третіх осіб неправомірні дії, які призвели до розтрати у великих розмірах бюджетних коштів, виділених на капітальний ремонт парканів освітніх закладів Новобаварського району.

У період проведення активних дій правоохоронців фірму почали ліквідовувати, однак коли розслідування зайшло в глухий кут припинились і ліквідаційні процеси.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання