DOZORRO-NEWS

Харківське тервідділення АМКУ отштрафувало змовників які розіграли будівництва поливального водопроводу по Московському проспекту

12.06.2019 11:15

Харківське територіальне відділення АМКУ встановило факт змови між ТОВ «БК «Спецбудтехнологія» та ТОВ «Декорбудсервіс»  які в 2017 році узгодили свої пропозиції щодо будівництва поливального водопроводу по Московському проспекту вартістю 14,36 млн.грн. В березні 2019 року вартість договору зменшили на 12 мільйонів гривень, до 2,33 мільйонів. Обидва підприємства отримали від антимонопольного штраф по 68 тисяч гривень кожне. Про це повідомляється на офіційному сайті Харківського теруправління АМКУ, інформує «Харківський антикорупційний центр».

Видання зауважує, у серпні 2018 року АМКУ вже оштрафував на 68 тис.грн. ТОВ «БК «Спецбудтехнологія» та на 68 тис.грн. ТОВ «Декорбудсервіс» за змову на тендері Департаменту комунального господарства Харківської міськради щодо проведення ремонтних робіт алеї вздовж саду ім. Т.Г. Шевченка.

Раніше власником ТОВ “Декорбудсервіс” був вказаний Антон Неєлов. Він також за даними аналітичної системи «YouСontrol» був співвласником і в ТОВ «БК Спецбудтехнологія».

Телефон 751-31-03, який внесений у реєстрі як контактний для ТОВ «БК Спецбудтехнологія», також використовувся ТОВ «Декорбудсервіс».

Крім того, обидві фірми на момент участі у тендерах, мали одного й того самого бухгалтера – Наталію Жуланову.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання