DOZORRO-NEWS

Харківські комунальники планують придбати катафалк за понад 5 мільйонів гривень

29.05.2020 12:10

Комунальне підприємство «Ритуал» Харківської міськради оголосило тендер на закупівлю катафалку очікуваною вартістю 5,12 мільйонів гривень. Про повідомляє «Слідство.Інфо» з посиланням на ProZorro.

У тендерній документації зазначається, що катафалк має бути новим, на базі автівки E-класу (до прикладу, Mercedes E-Class, BMW 5 Series, Audi A6, Volvo V90, Jaguar XF тощо) 2020 року випуску.

Спецавтівка обов’язково повинна мати подушки безпеки для водія та переднього пасажира, бокові подушки безпеки – шторки, камера огляду при руху задом на 360 градусів, автоматичне затемнення для зовнішніх та внутрішніх дзеркал, безключові вхід і запуск двигуна. Також автівка має містити підключення мобільного телефону для бездротового з’єднання, електронний клімат-контроль і сигналізацію.

Зазначається, що труна повинна завантажуватися ззаду автомобіля, а відсік для труни має освітлюватися й бути оздобленим деревиною (або штучними матеріалами під деревину), натуральною або штучною шкірою чи металом. Також у катафалку має бути регульоване кріплення для урни з прахом.

Подати свої  пропозиції до кінця червня, а от сам аукціон заплановано на 5 серпня.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання