DOZORRO-NEWS

Харківські комунальники замовили готельні послуги у пов’язаного з Кернесом підприємства

24.04.2017 19:57

Відповідно до звіту про проведення закупівлі, опублікованому на порталі ProZorro, КП «Центр міжнародного співробітництва» уклало угоду з ТОВ «Національ» щодо надання послуг з готельного обслуговування під час прийому іноземних делегацій вартістю 136,91 тис. грн.. Відповідно до укладеного договору підприємство зобов’язується надати на замовлення КП готельні номери, а також харчування відповідним постояльцям.

Бенефіціарним власником ТОВ «Національ», повідомляє Харківський антикорупційний центр, є  цивільна дружина Геннадія Кернеса – Оксана Гайсинська. Що ж до КП «Центр розвитку міжнародного співробітництва», то його керівником наразі є Тетяна Чернецька, яка  за даними журналістів, є бухгалтером готелю «Національ». Крім того Чернецька також є керівником благодійного фонду «Сприяння розвитку міжнародних зв’язків міста Харкова», який зареєстрований у цьому ж готелі.
На пов’язаність ТОВ «Національ» та Геннадія Кернеса вказує й той факт, що у декларації за 2016 рік міський голова Харкова вказав, що орендує приміщення у готелі «Національ».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання