DOZORRO-NEWS

Харківські медики переплатять за матеріали що підуть на ремонт перинатального центру

07.08.2017 15:59

Комунальний заклад охорони здоров’я «Харківський міський перинатальний центр» прозвітував про укладення угоду з ТОВ «БВП ПРОМСОЦБУД» щодо проведення ремонтних робіт вартістю 1,349 млн. грн. Мова йде про капітальний ремонт холу та коридору приймального відділення корпусу літ. «Д-5» перинатального центру. Відповідний звіт про закупівлю розміщено в системі ProZorro, повідомляє Харківський антикорупційний портал.

Журналісти наголошують – відмовившись від конкурентних торгів медзаклад суттєво переплатить за окремі товари, що буду використані під час ремонту. Так, планується придбати 22 світлодіодних світильника ДВО 60х60 по 1398 грн./шт, при тому, що ринкова ціна подібних світильників від 240 грн. Віконні блоки з профілю WDS, які півроку тому замовляли по 4500 грн./шт., лікарня купує дорожче  ні за 13 тис. грн. І це не єдині переплати.
Засновником ТОВ «БВП Промсоцбуд» є Станіслав Козирєв.
Нагадаємо, що КЗОЗ «Харківська міська дитяча клінічна лікарня №19» в 2017 році уклали три угоди на проведення ремонтних робіт з ТОВ «БВП Промсоцбуд» на загальну суму 2.9 млн. грн.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання