DOZORRO-NEWS

Харківські журналісти підозрюють «ХАРКІВЗЕЛЕНБУД» у розпилі тендеру на будівництво систем поливу дерев

12.05.2017 12:44

Відповідно до звіту про укладання договору та проведення аукціону, розміщеного  на порталі системи електронних закупівель «ProZorro», між СКП «Харківзеленбуд» та ТОВ «БК Спецбудтехнологія» було підписано договір на будівництва системи прикореневого поливу дерев вартістю 1,65 млн. грн.
За даними тендерної документації, повідомляє Харківський антикорупційний офіс, система прикореневого поливу повинна обов’язково у своєму складі мати: ковер газовий (водопровідний) шестидюймовий з матеріалу: полімерпіщан (або еквіваленту), дренажну гофровану двошарову трубу d = 160 мм «Pragma» (або еквівалент), Du Pont Typar * SF (або еквівалент) термічно скріплений геотекстилем., заглушку ПВХ d = 160 мм.

Єдиним конкурентом переможця, було ТОВ «Декорбудсервіс». Засновником якого вказаний Антон Неєлов. За даними аналітичної системи «YouСontrol» ця ж особа була засновником й переможця торгів ТОВ «БК Спецбудтехнологія». Окрім того телефон 751-31-03, який внесений у реєстрі як контактний для ТОВ «БК Спецбудтехнологія», також використовується ТОВ «Декорбудсервіс». Це, наголошують журналісти, можу вказувати на пов’язаність учасників даних торгів.



© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання