DOZORRO-NEWS

Харківський антикорупційний центр домігся відміни скандального тендеру з реконструкції водоводу

24.07.2017 16:24

За результатами проведеної Харківським антикорупційний офісом роботи, 10 липня тендерний комітет комунального підприємства «Харківводоканал» одноголосно проголосував за відміну процедури закупівлі щодо реконструкції водоводу від Лідного до 26 насосної станції. Своє рішення комітет аргументував тим, що ТОВ «Укртунельбуд» і ТОВ «Національні будівельні стратегії», які брали участь у тендері, є пов'язаними особами в розумінні Закону «Про публічні закупівлі».

Передувало прийняттю рішення звернення Харківським антикорупційним офісом як до замовника так і до  АМКУ та Державну аудиторську службу України.

За даними активістів власниками ТОВ «Укртунельбуд» є ТОВ «Концерн «Київпідземшляхбуд» (98% внесок в статутному фонді) та Анатолій Павлович Гальчук (2%). Керівником ТОВ «Укртунельбуд» є Павло Анатолійович Гальчук, син Анатолія Гальчука. Власниками ТОВ «Концерн «Київпідземшляхбуд» є все той же Гальчук Анатолій Павлович (20% внесок в статутний фонд» та ТОВ «Бас-Інвест» (80%). Керівником ТОВ «Концерн «Київпідземшляхбуд» є знову ж таки Гальчук Анатолій Павлович.

 Єдиним конкурентом на тендері КП «Харківводоканал» було ТОВ «Національні будівельні стратегії». Власниками ТОВ «Національні будівельні стратегії» є львів’янин Євгеній Ковтун (45% внесок в статутний фонд), одесит Костянтин Ігін (10%) та…все той же Анатолій Павлович Гальчук (45%).

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання