DOZORRO-NEWS

Харківський метрополітен готовий витратити понад 50 мільйонів на техобслуговування власних ескалаторів

02.12.2020 10:18

Харківський метрополітен оголосив проведення відкритих торгів для пошуку підрядника, що надаватиме послуги з ремонту і технічного обслуговування ескалаторів КП "Харківський метрополітен". Мова йде про 45 одиниць техніки в приміщеннях ескалаторних станцій, на станціях метрополітену та в електродепо «Салтівське». Очікувана вартість замовлення складає 50,35 мільйонів гривень. Інформація про це опублікована на сторінці закупівлі в системі ProZorro. 

Відповідно до техдокументації послуги з ремонту і технічного обслуговування ескалаторів мають надаватись цілодобово. Майбутній підрядник має забезпечити на кожній із трьох ліній метрополітену цілодобове чергування персоналу для оперативного технічного обслуговування обладнання та забезпечення його справного стану, з метою безперебійного та безпечного перевезення пасажирів.

Під час виконання замовлення підрядник маж передавати замовнику демонтовані частини, елементи та обладнання ескалаторів, в тому числі з вмістом кольорових та дорогоцінних металів, які були замінені, з підписанням представниками підрядника та замовника відповідного акту здачі – приймання.

За результатами торгів послуги надаватимуться з 1 лютого 2021 по 31 січня 2022 року. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання