DOZORRO-NEWS

Харківський палац спорту «Локомотив» прибиратимуть за понад 4 тисячі гривень в день

22.01.2020 10:14

“Південна залізниця” провела мультилотову закупівлю послуг з прибирання палацу спорту “Локомотив” у місті Харкові. Відповідно до інформації опублікованій в системі ProZorro тендер було поділено на два лоти, предметом яких стали:  

  • - Послуги з комплексного прибирання будівель та прилеглих територій;
  • - Послуги з миття фасадів та скляних поверхонь будівель.

В обох лотах економічно найвигіднішими були пропозиції ПП “КЛІНІНГ ЛТД” сумарною вартістю 1,54 мільйони гривень. У підсумку прибирання палацу спорту обійдеться “Південній залізниці” у понад 4 тисячі гривень в день.

Як повідомляє видання «Zалізниця без корупції» фірма перемогла попри направлені скарги до Антимонопольного комітету України. Скаржником стало ТОВ “ОПТА СІД ТРЕЙД”. Фірмі не сподобалась вимога замовника про наявність у виконавця робіт телескопічної вишки ОММЕ 1550 виробництва 2004 року. Скаргу однак не було розглянуто через відсутність оплати за подання до органу оскарження. 

Фірма-переможець “КЛІНІНГ ЛТД” прописана в місті Миргород. Єдиним державним контрактом в її послужному списку є договір на аналогічні послуги у 2019 році. Наразі підприємство очікує на підписання договорів

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання