DOZORRO-NEWS

Харківський зоопарк вчергове закупив продукти за завищеними цінами

18.06.2019 09:45

Комунальна організація «Харківський зоологічний парк» прозвітувала про підписання угоди з ФОП Агапов Олександр Сергійович щодо постачання курячих яєць на суму 40500 грн. Відповідний договір опубліковано в системі ProZorro, повідомляє «Харківський антикорупційний центр».

Так, зоопарк вирішив придбати 15000 яєць за ціною 27 гривень десяток. Подібна ціна, наголошують журналісти, є суттєво завищеною, адже у харківських супермаркетах купити даний продукт можна вдвічі дешевше. Вигідніші ціни зафіксовані й в публічних закупівлях.

Щодо постачальника, то він став приватним підприємцем лише навесні цього року. На даний час Олександр Агапов встиг укласти лише дві угоди з зоопарком.

Нагадаємо, що на початку 2019 року Харківський зоопарк уклав на поставку фруктів, овочів, м'яса та зернових культур 4 договори з Владленою Марченко на загальну суму 10,95 млн.грн.

Виявилось, що ціни на фрукти та овочі, які придбав Харківський зоопарк, в 2-3 рази вищі за ринкові ціни та ціни, за якими придбали овочі та фрукти інші українські зоопарки.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання