DOZORRO-NEWS

Харків’яни за 82 мільйони відремонтують залізничникам вісім купейних вагонів

11.05.2017 13:15

За результатами проведеного тендеру ПАТ «Укрзалізниця» замовила ТОВ «Харківський вагонобудівний завод» капітально-відновлювальний ремонт пасажирських вагонів на 81,74 млн грн. Про це повідомляється у системі «ProZorro», інформує видання «Наші гроші».

За отримані кошти (по 10,22 млн. грн. на один вагон) фірма має провести переобладнання та покращення пасажирських вагонів. Зокрема обладнати їх радіотрансляційною мережею, вакуумними безпечними екологічно-чистими туалетними системами, душовими установками для персоналу, системами радіофіксації, пожежогасіння, кондиціювання повітря, виклику провідника та відеоспостереження з функцією архівації даних, а також мікрохвильовою піччю, холодильником і кавоваркою.

Єдиним конкурентом харків’ян було ПАТ «Дніпропетровський завод з ремонту та будівництва пасажирських вагонів», причому обидва учасники жодного разу не знижували ціну під час аукціону.

За інформацією журналістів «Харківський вагонобудівний завод» належить ПАТ «Юнікон» і ТОВ «КУА «МТІР Ессет Менеджмент». Директором із травня є Андрій Коваленко.

Бенефіціарами «Юнікону» є Сергій Анюхін, Олег Кононюк, Юрій Зарічнюк і дружина екс-голови НАК «Нафтогаз України» Тетяна Дубина.

«КУА «МТІР Ессет Менеджмент» є співвласником ТОВ «ФК «Динамо» Київ», яким керує Ігор Суркіс. Сама ж «КУА» серед власників має кіпрські компанії «Кірелма ентерпрайсиз лтд», «Лістоно менеджмент лтд», «Норесіа констракшин лтд», «Мерсено холдінггз лтд» та «Отренія інвестментс лтд».

«Дніпровагонрембуд» на 98% належить ПАТ «ВЗНКІФ «Унібудінвест», яке записане на однойменне ТОВ донецького бізнесмена Леоніда Юрушева. До наглядової ради заводу входять дружина Юрушева Наталія та його дочки Єлизавета й Анастасія.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання