DOZORRO-NEWS

Хмельницька АЕС поповнила автопарк двома новенькими кросоверами

10.07.2019 10:22

Відокремлений підрозділ «Хмельницька атомна електрична станція» ДП «НАЕК «Енергоатом» за результатами відкритих торгів замовив ТОВ «Гранд Мотор» легкових автомобілів на загальну суму 1,74 млн грн. Про це повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на сторінку закупівлі в в системі «ProZorro».

За умовами контракту фірма поставить два повнопривідних кросовера Toyota RAV 4 2.0 Dual VVT-I, CVT,AWD, Active по 869 тис грн кожен. Автомобілі матимуть клімат-контроль з незалежним регулюванням зон водій/пасажир, круїз-контроль, підігрів передніх сидінь, передні та задні парктроніки, камеру заднього виду, мультимедійну систему. В автосалонах автомобілі даної комплектації продають дещо дешевше – за 854 тисячі гривень.

Єдиним конкурентом «Гранд Мотор» на торгах було ТОВ «Сервісний центр «Діамант» Павла Волкова, чия пропозиція була вищою на 800 грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

ТОВ «Гранд Мотор» із Хмельницького належить Тетяні Дерешук і Марії Гвоздьовій – дружині екс-нардепа Михайла Гвоздьова. Директор фірми Андрій Джагарян.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання