DOZORRO-NEWS

Івано-Франківське відділення АМКУ підтвердило наявність змови на торгах місцевого медвишу

12.06.2019 11:12

За результатами розгляду звернення Управління захисту економіки в Івано-Франківській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України обласним тервідділенням Антимонопольного комітету України встановлено факт змови під час проведення закупівлі підручнкиів для «Івано-Франківського національного медичного університету». Про це повідомляє видання «Галичина» з посиланням на офіційний сайт АМКУ.

Так під час тендеру на придбання підручників для поповнення бібліотечного фонду та кафедри мовознавства учасники процедури закупівлі, столичні ТОВ «Лінгвіст» та ФОП Редько Ольга Юріївна, узгодили свою поведінку, що призвело до унеможливлення реальної конкуренції.

«Рішенням адміністративної колегії Відділення такі дії ТОВ «Лінгвіст» та ФОП Редько О.Ю. визнано порушеннями законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів. За вказані порушення законодавства про захист економічної конкуренції на учасників в установленому законом порядку накладено штрафні санкції», - йдеться у повідомленні АМКУ.

Суму штрафу наразі не озвучують. Крім цього, відповідно до вимог Закону України «Про публічні закупівлі», за вчинення вищевказаних порушень ТОВ «Лінгвіст» та ФОП Редько О.Ю. на три роки позбавляються права приймати участь у публічних закупівлях.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання