DOZORRO-NEWS

Івано-Франківський цент екстренної медицини замовив 7 спецавтомобілів швидкої допомоги

16.09.2020 10:53

Івано-Франківський «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» придбає автомобілі швидкої допомоги на загальну суму 13,72 мільйонів гривень у ТОВ «Автоспецпром». Закупівлю провели за спрощеною «коронавірусною» процедурою, повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

Згідно з угодою, клінічний центр отримає сім спеціалізованих автомобілів швидкої допомоги на базі Peugeot Boxer, типу В, по 1,96 мільйонів за одиницю.

Автомобілі будуть укомплектовані стаціонарними ношами виробництва Spencer Italia s.r.l. та ношами для транспортування пацієнта, виробництва українського «Автоспецпрому»; засобами для підтримки дихання – два кисневих балона та аспіратор; засобами для моніторингу життєво важливих параметрів, як то пульсоксиметр, глюкометр, дефібрилятор, кардіограф тощо та реанімаційним обладнанням виробництва Mediana Co. Ltd. Крім того, в автомобілі передбачені засоби для інфузій та санітарна сумка-рюкзак для надання невідкладної допомоги.

ТОВ «Автоспецпром» належить до групи компаній Германа Фісталів, основним напрямком якої є виробництво та продаж медичних товарів (ТМ Medicare). 

Компанія «Автоспецпром» фігурує в кримінальному провадженні щодо недобросовісної поставки 42 автомобілів швидкої допомоги у Тернопільській області. Слідчі стверджували, що фірма з порушеннями переобладнала вантажівки Citroen Jumper під автомобілі швидкої допомоги, а посадовці обласної ради перерахували за них кошти. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання