DOZORRO-NEWS

Івано-Франківський центр екстренної меддопомоги замовив медичних масок втричі дороже від ціни запропонованої Укроборонпрому

11.08.2020 14:07

Івано-Франківський обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф та державне підприємство Укроборонпрому «Виробниче об’єднання «Карпати» протягом 4 робочих днів замовили медичні маски з різницею в 3 рази. Про це з посиланням на ProZorro повідомляє видання «Наші гроші.Львів».

Так Івано-Франківський обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримає 100 тисяч медичних масок по 7,60 гривень за штуку. Відповідний договір на 760 тисячгривень підписали з підприємцем Михайлом Грушецьким. Його менеджер пояснила, що за такою ціною товар прийшов від виробника. Згідно з угодою, ним було китайське підприємство «Сорд Ксянтао Діспозблт Протектів Продакс Фекторі».

Водночас «Виробниче об’єднання «Карпати» 4 серпня замовило 100 тисяч медичних масок по 2,55 гривеньза штуку. Товар поставить підприємиця Євгенія Ільченко. Така ціна на товар, зауважують журналісти, є значно дешевшою за пропозиції інших постачальників. Протягом останніх двох тижнів установи Івано-Франківської області замовляли медичні маски в основному по 5-10 грн за штуку. 

Євгенія Ільченко зареєстрована як підприємиця в лютому 2020 року в Івано-Франківську. Перші державні замовлення на постачання медичних товарів отримала в кінці березня цього року, і на сьогодні підписала відповідних договорів на 322 тисяч гривень. 

Михайло Грушецький веде підприємницьку діяльність з 2004 року, зареєстрований в Тисменицькому районі. Він також є співвласником компанії з продажу медичних товарів ТОВ «Олмі-Фарм». Протягом 2020 року Михайло Грушецький отримав державних замовлень на 851 тисячу гривень на постачання медичних товарів. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання