DOZORRO-NEWS

Івано-Франківський обласний центр екстреної меддопомоги поповнив автопарк «швидких»

03.03.2021 09:12

Івано-Франківський «Обласний клінічний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» замовив 9 автомобілів швидкої допомоги на загальну суму 15,3 мільйонів гривень. Постачальником стане ТОВ «Автоспецпром», повідомляє видання «Наші гроші. Львів».

Вартість одного авто становитиме 1,7 мільйона гривень. Це будуть швидкі на базі позашляховика Toyota Land Cruiser Prado. Як пояснив журналістам заступник директора центру з економічних питань Ярослав Тимчук, ці автомобілі призначені для використання в гірських та передгірських районах області, оскільки відрізняються кращою прохідністю. Їх планують розподілити по районних центрах екстреної медичної допомоги.

Комплектація такого авто включає також ноші для транспортування, електрокардіограф, аспіратори, дихальні мішки та кисневий балон.

Закупівлю провели за спрощеною процедурою звітування для подолання пандемії коронавірусної інфекції COVID-19.

Компанія «Автоспецпром» належить до групи компаній братів Фісталь, основним напрямком якої є виробництво та продаж медичних товарів під торговою маркою «ТМ Medicare».

Фірму зареєстровано у селі Петропавлівська Борщагівка Київського району і є однією з найбільших постачальників автомобілів для лікарень. У 2020 році компанія отримала держзамовлень на 1,8 мільярдагривень, а з початку 2021-го вже 15 контрактів на 633 мільйонів

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання