DOZORRO-NEWS

Каховські комунальники відмінили закупівлю реконструкції площі біля місцевого палацу культури

30.03.2020 11:25

Комунальне транспортне підприємство Каховської міської ради відмінило проведений раніше тендер на реконструкцію площі біля міського палацу культури «Меліоратор». Відповідне повідомлення було оприлюднено в системі ProZorro, інформує видання «Новий день».

Причиною скасування вказують запровадження в Україні надзвичайної ситуації через коронавірус і необхідність перерозподілу коштів міського бюджету. 

Аукціон відбувся 23 березня, в ньому взяли участь 5 фірм-претендентів. При очікуваній вартості робіт в 8,2 мільйони гривень економічно найвигіднішу пропозицію подало новокаховське ТОВ «Будівельна компанія «СІМ.». Фірма запропонувала виконати роботи за 6,03 мільйонів гривень. Однак зекономити на цьому громаді поки не вдасться.

Будівельна компанія «СІМ.» зареєстрована у 2011 році. Раніше вона проводила ремонт колишньої залізничної лікарні у Таврійську, ремонти закладів освіти у Каховці тощо.

26 березня на сесії міськради очільник Каховки Андрій Дяченко анонсував відмову від реконструкцій площ, ремонтів доріг, ліфтів, покрівель по всім об’єктам на території міста.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання