DOZORRO-NEWS

Казенний «Арсенал» купив найдорожчу комплектацію Skoda Superb

23.06.2017 17:00

За результатами застосування переговорної процедури казенне підприємство спеціального приладобудування (КП СПБ) «Арсенал» замовило у ТОВ «Автоцентр Київ» легковий автомобіль вартістю 1,20 млн грн. Про це інформує видання «Наші гроші»  з посиланням на сторінку закупівлі в системі «ProZorro».

Переговорну процедуру було застосовано оскільки тендер двічі відміняли через відсутність достатньої кількості учасників.

Відповідно до умов договору фірма має поставити Skoda Superb у найдорожчій комплектації L&K 2,0 TSI/206kW 4X4 6AG. Авто 2017 року випуску матиме подушки безпеки, бортовий комп’ютер, двох зонову систему кондиціювання з електро регулюванням та фільтром, круїз-контроль, інтер’єр «Executive», шкіряні сидіння з логотипом L&K попереду та позаду.

У відкритих джерелах є інформація, що акційні ціни на Skoda Superb у базовій комплектації  Active починаються з 654 тис грн., а у комплектації L&K стартують від 931 тис грн.

Засновниками ТОВ «Автоцентр Київ» вказані ТОВ «Автотрейдінг атолл груп», ТОВ «Адмірал» та Юрій Тимофєєв. Бенефіціаром є Олег Боярин, який також є бенефіціаром «Єврокару».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання