DOZORRO-NEWS

Кіровоградська обллікарня переплатить за бронхофіброскоп завищивши його очікувану вартість

08.01.2019 17:35

Кіровоградська обласна лікарня за результатами відкритих торгів обрала підрядника який до 30 квітня поточного року поставить закладу бронхофіброскоп Olympus, модель BF-ТЕ2. Відповідний договор з ФОП Клименко Євгенія Вікторівна, вартістю 645 тисяч гривень, було підписано 31 грудня 2018 року, інформує видання «Без купюр».

Лише на тисячу гривень дорожчою виявилась пропозиція єдиного конкурента - ТОВ «Альянс-2013» Жанни Левицької, постійного учасника закупівель гастрофіброскопів. Варто зауважити, під час аукціону конкуренти були не надто активні, за усі три раунди так і не знизивши своїх початкових ставок.

Видання зауважує, попри зниження ціни, порівняно з визначеною очікуваною вартістю, Кіровоградська обласна лікарня все ж переплатить за товар близько  100 тисяч гривень.

Менш ніж за два місяці до підписання згаданого договору, Військово-медичний клінічний центр Західного регіону провівши відкриті торги замовив ТОВ «Альянс-2013» поставку аналогічного бронхофіброскопу Olympus BF-ТЕ2 за 534,04 тисячі гривень. А дещо раніше, 23 липня, все те ж ТОВ «Альянс-2013» підписало з Комунальною установою «База спеціального медичного постачання» Житомирської обласної ради угоду про поставку того ж Olympus BF-ТЕ2, однак за 556,4 тисячі гривень. В обох випадках очікувана вартість товару була на сотню тисяч гривень дешевшою від визначеної спеціалістами Кіровоградської обласної лікарні.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання