DOZORRO-NEWS

Кіровоградська ОДА планує поповнити автопарк седаном бізнес-класу

25.06.2018 13:55

Кіровоградська обласна державна адміністрація оголосила проведення закупівлі легкового автомобіля Toyota Camry у комплектації Prestige. Відповідна інформація щодо майбутнього придбання розміщена на сторінці закупівлі в системі ProZorro, повідомляє «Центр медіарозслідувань «Прозоро».

Замовник детально розписав технічні характеристики майбутнього автомобіля, в тому числі вказуючи на обладнання яке може запропонувати лише Toyota. Таким чином можливість поставки еквіваленту практично відсутня.

Згідно техзавдання автомобіль має бути оснащено бензиновим двигуном, переднім приводом, шестиступінчатою трансмісією, комплексом систем активної безпеки Toyota Safety Sense, кріпленням  для дитячих крісел ISOFIX та системою безключового доступу до автомобіля й запуску двигуна.

Що ж до візуального оформлення, замовник передбачив хромовані ручки дверей, оздоблення сидінь, дверних карт, керма комбінованою шкірою з перфорацією, декор інтер’єру в стилі «Tiger-eye» та фонову внутрішню ілюмінацію центральної консолі, дверних ручок і простору для ніг водія.  

За даними офіційного дилера Toyota в Кропивницькому, ціна на Toyota Camry Prestige стартує від 923,55 тисяч гривень. При цьому замовник визначив очікувану вартість автомобіля на рівні 900 тисяч гривень.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання