DOZORRO-NEWS

«Київавтодор» замовив капремонт проспекту Леся Курбаса фірмі близькій до свого колишнього керівника

15.08.2017 13:57

Відповідно до проведеного тендеру, комунальна корпорація "Київавтодор" замовила проведення капітального ремонту проспекту Леся Курбаса у Святошинському районі ТОВ "СБМУ "Підряд". Загальна вартість договору, як повідомляє видання «КиевVласть» з посиланням на сторінку закупівлі в системі ProZorro, складає 16,464 мільйони гривень.

Як повідомляють журналісти в тендерній документації було вказано, що переможець аукціону повинен був не більше ніж за 4 місяці відремонтувати проїзд, усунути поперечні і поздовжні тріщини, облаштувати тротуар, нанести дорожню розмітку пластиком і відновити газони. Однак, згідно з даними підписаного договору, роботи будуть виконуватися в період з серпня 2017 по квітень 2018 року, що становить 8 місяців.

За даними держреєстру до числа нинішніх власників  ТОВ «СМБУ «ПІДРЯД» входять Григорій Жабський, Тетяна Казнодей, Андрій Сороченко, Юлія Татаринова та Сергій Богатирьов. З 2005 до 2011 року співзасновником компанії була Анна Скіценко - дочка екс-гендиректора "Київавтодору" та екс-депутата Київради від "УДАРу" Володимира Жукова. У 2002-2011 роках Жуков і сам входив до складу засновників компанії.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання