DOZORRO-NEWS

Київський метрополітен приєднався до проекту ProZorro.Продажі

13.05.2017 13:26

Після ряду перемовин Комунальне підприємство “Київський метрополітен” долучилось до проекту  ProZorro.Продажі підписавши відповідний меморандум про співпрацю. Про це повідомляє офіційний сайт Мінекономрозвитку.

“Завдяки високій ефективності системи з лютого всі активи неплатоспроможних банків виставляються на продаж виключно через Prozorro.sale. Ми хочемо якомога більше масштабувати цей досвід на сферу управління державною власністю, і нас дуже тішить, що з кожним місяцем до електронної системи приєднується все більше і більше держпідприємств. Це дозволяє їм продавати активи за ринковою ціною з користю для них самих та для держави в цілому”, - прокоментував подію перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максим Нефьодов.

Високо оцінив перспективи майбутньої співпрааці й Олексій Соболев, керівник проектного офісу «ProZorro.Продажі». 

“Динаміка в нас позитивна - вже третій місяць поспіль зростаємо більше ніж на 100%. За квітень продажі ProZorro.Продажі зросли майже у два рази - продали на 434 млн грн. Ще на 5 млн продали для Укргазвидобування, непогано для першого місяця роботи системи продажу непрофільних активів”, - зазначив Соболев.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання