DOZORRO-NEWS

«Київводфонд» замовив автоматизованих громадських вбиралень на понад 9 мільйонів гривень

06.08.2020 11:45

СВКП «Київводфонд» за результатами тендеру замовило ТОВ «Сервіс Столиця Інновейшн» туалетів на 9,30 мільйонів гривень. За умовами контракту цьогоріч поставлять п’ять автоматизованих громадських вбиралень модульного типу для центру міста. Чотири туалети в колоні діаметром 2 м висотою 5 м коштують по 1,92 мільйона за штуку, а п’ятий туалет шириною 1,5 м довжиною 2,3 м висотою 3 м – 1,62 мільйона гривень. Про це з посиланням на ProZorro повідомляє видання «Наші гроші».

Усі функції туалетів автоматизовано: миття, дезінфекція і сушка унітазу, миття і дезінфекція підлоги після кожного відвідувача, розсування дверей, подача туалетного паперу, мила та води для рук, безконтактна сушка рук, вентиляція і підігрів повітря, індикація, оплата купюрами і монетами або картками. Також передбачено кнопку виклику допомоги, таймер на 15 хвилин, датчик присутності, антикорозійний і антивандальний захист.

Засновниками столичної «Сервіс Столиця Інновейшн» є директорка Тетяна Пачина з Києва та Карін Ріхова із Чехії. Раніше частка останньої належала вірґінському офшору «Сільвана Ентерпрайзис Корп.», бенефіціаром через який був Луіс Стеффан Феррер. Окрім іншого Пачина володіє ТОВ «Оренбуд» з Олександром Діденком, Людмилою Желудик, Аллою Корочкіною та Аскольдом Шестуновим. 

Єдиним конкурентом було столичне ТОВ «Холлі Індастріал», яке не знижувало ціну під час аукціону. Воно належить Костянтину Катющенку і згаданому Аскольду Шестунову. Раніше співзасновником фірми-суперника також був Олександр Палієнко з Павлограду.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання