DOZORRO-NEWS

Комунальники Горішніх Плавнів придбали човен-комбайн для скошування очерету

24.03.2020 11:22

Комунальне підприємство «СпецЕко» Горішньоплавнівської міської ради Полтавської області за результатами тендеру замовило ПП «Підйомно-транспортне обладнання» човен для косіння очерету за 6,02 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

До 15 травня переможець торгів має поставити човен-комбайн WorkerMachines DF 950 для скошування водної рослинності продуктивністю 2 500-4 000 кубометрів на годину, довжиною 13,5 метри і вагою 15 тонн, розрахований на 1-3 особи персоналу. Гарантійний строк становить рік.

Фірма-переможець «Підйомно-транспортне обладнання» зареєстроване у Дніпрі на директора Павла Левчука з Кам’янського. Воно має виробництво у м. Олександрія Кіровоградської обл. по вул. Світловодській, 35 і по вул. Єфремова, 27, де прописане ТОВ «Олександрійський завод підйомно-транспортного обладнання» Світлани та Оксани Кулікових.

Єдиним конкурентом було криворізьке ТОВ «Нові енергетичні системи» Миколи Мороза із Кривого Рогу і Миколи Григора із с. Войнівка Олександрійського р-ну Кіровоградської обл. Воно має виробництво по вул. Церковній, 3 у Кривому Розі.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання