DOZORRO-NEWS

Комунальники Маріуполя успішно використовують ProZorro.sale

08.06.2017 12:56

Наприкінці травня у Маріуполі відбулось два успішних аукціони із продажу непрофільних активів Комунального підприємства "Маріупольське трамвайно-тролейбусне управління". Завдяки проекту ProZorro.sale було ефективно реалізовано сталевий та мідний металобрухт загальною вартістю близько 270 тис грн.

“З квітня ми почали продаж непрофільних активів державних та комунальних підприємств, з яких 40% - успішні аукціони. Середнє збільшення стартової ціни 15%. Тому, якщо на Вашому державному чи комунальному підприємстві є щось непотрібне - можете бути певні, що з 40% вірогідністю ми його вже за місяць продамо”, - зазначив керівник проекту Олексій Соболев.

Поділився враженнями від співпраці й міський голова Маріуполя Вадим Бойченко: “Наше місто стало першим з тих, які приєднались до системи ProZorro.Продажі. Для нас це інструмент для ефективного продажу держмайна прозоро та за справедливою ринковою ціною. Вчора відбулися перші аукціони із продажу металобрухту і ми задоволені результатом продажу за чудовою ціною”.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання