DOZORRO-NEWS

Кропивницька фірма-змовник попри рішення АМКУ продовжує брати участь у відкритих торгах

12.02.2020 11:34

Попри рішення адміністративної колегії Кіровоградського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, щодо спотворення ТОВ «Сервіспромторг» результатів закупівель та фактичну заборону на участь у відкритих торгах, фірма продовжує активно працювати в системі ProZorro, повідомляє «Центр медіарозслідувань «Прозоро».

Зокрема цьогоріч підприємство долучилось до 6 тендерів очікуваною вартістю 2,69 мільйонів гривень. В п’яти з шести випадків «Сервіспромторг» пропонувало найдорожчу пропозицію та навіть не намагалось зменшити її під час аукціону. 

З початку 2018 року ТОВ «Сервіспромторг» належить мешканцю Кропивницького Антону Полєщуку. Минулого тижня фірма змінила свою юридичну адресу з вулиці Шевченка, 60, що співпадала з місцем прийому виборців секретарем міськради Андрієм Табаловим, на село Петропавлівська Борщагівка, що на Київщині. З сімейством Табалових Полєщука поєднує й робота в наглядовій раді ПАТ «К-Автотранс», майже чверть від пакету акцій якого належить ПП «Домініон-Зембуд». Кінцевими бенефіціарними власниками останнього до жовтня минулого року були батьки секретаря міськради, а заодно члена фракції «Наш край», Олександр та Людмила Табалови.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання