DOZORRO-NEWS

Кропивницьким медикам розкажуть про переваги ProZorro

03.08.2017 14:48

Завтра, 4 серпня, о 14:00 у lounge-café «Прага» відбудеться круглий стіл на тему «ProZorrі кишені в медицині: розбудова партнерства громадськості та лікарів» для головних лікарів та закупівельників закладів охорони здоров’я Кропивницького. Про це інформує офіційний сайт ЛЖВ.

- Ми будемо наголошувати на результатах моніторингу закупівель у «ProZorro», покажемо позитивні і негативні сторони, які проявляють замовники, внаслідок роботи у системі. І визначимо подальші перспективи для співпраці, адже ми прагнемо розбудовувати партнерство з медичними закладами міста і, в свою чергу, готові максимально продовжувати надавати будь-яку консультативну допомогу з метою супроводжування закупівельних процесів закладів охорони здоров’я, - відзначила фахівець відділу аналітики та адвокації КОВ ВБО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» Аліна Логінова.

До участі у заході, окрім безпосередньо медиків запрошено також представників активної громадськості. Серед заявлених спікерів – аналітик ЛЖВ Аліна Логінова та начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання