DOZORRO-NEWS

Крюківський завод без торгів отримав 84 мільйони на ремонт 2 швидкісних поїздів

06.07.2017 14:07

З результатом перегорної процедури закупівлі Філія «Українська залізнична швидкісна компанія» ПАТ «Українська залізниця» 5 травня уклала угоду з ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» на проведення поточного ремонту в обсязі КР-1 двом електропоїздам ЕКР1. Загальна вартість робіт склала 84 мільйонів, повідомляє видання «Наші гроші» з посиланням на сторінку закупівлі в системі «ProZorro».

Переговорну процедуру було застосовано через відсутність конкуренції, що підтверджується відповідним висновком Торгово-промислової палати.

За умовами підписаного договору строк надання послуг ремонт одного потяга коштує 42,00 млн грн. Із цієї суми на заробітну плату піде 993 тис грн. (2%), на прибуток – 1,34 млн грн. (3%), на послуги сторонніх організацій – 11,94 млн грн. (28%). Про які саме послуги та організації йдеться, у договорі не сказано.

Акціонерами Крюківського заводу є фірми «OW Capital Management GmbH» (Австрія), AS Skinest Finants та «Osauhing Delantina» (Естонія), «Transbuilding Service Limited» (Великобританія). Основним власником вважається його директор Володимир Приходько.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання