DOZORRO-NEWS

Льотна академія НАУ замовила новенький учбовий літак

05.12.2019 10:22

Льотна академія Національного авіаційного університету за результатами проведеного тендеру замовила ТОВ «Хімічні авіаційні технології» літак за 5,99 мільйонів гривень. Про це повідомляється у системі ProZorro, інформує видання «Наші гроші».

Цьогоріч у Кропивницький поставлять новий однодвигунний літак «ХИАТ-650УТ/СХ» власного виробництва для підготовки пілотів для отримання свідоцтв авіаційного персоналу та кваліфікаційних відміток за рейтингами польотів за приладами та вночі. Гарантійний строк на літак становить рік або 500 льотних годин із дати поставки.

Ціна угоди, зауважують журналісти, виявилась всього на 0,1% нижчою від очікуваної вартості закупівлі.

Єдиним конкурентом із майже новим навчальним літаком Cessna-172 (США) була фірма «FL Rider Llc» (штат Флорида, США) Сергія Бунякіна, Олександра Томака та Олени Терски, якою керує Наталя Бунякіна. Ніхто не знижував ціну під час аукціону.

Київський виробник «Хімічні авіаційні технології» («ХІАТ»), який належить директору Віталію Яригіну і ПрАТ «Солді і Ко» Ганни Бондаренко і Сергія Брижаня, вперше виграв підряд. Фірма є співзасновником приватного закладу вищої освіти «Українська льотна академія» Веселівської територіальної громади Запорізької області, громадської спілки «Агроавіація України» і ТОВ «Українська льотна академія «Хімічні авіаційні технології».

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання