DOZORRO-NEWS

«Львівелектротранс» готовий витратити 3,6 мільйонів гривень за охоронні послуги

18.11.2019 10:27

Львівське комунальне підприємство "Львівелектротранс" опублікувало повідомлення про намір підписати  з ПП "Приватне юридичне охоронне підприємство "Щит Галичини" договір щодо надання послуг із забезпечення охорони майна комунальників. Вартість майбутнього контракту складає 3,59 мільйонів гривень, інформують «Варіанти»з посиланням на ProZorro

Відповідно до тендерної документації переможець має охороняти трамвайні депо, відділення підприємства, базу відпочинку ЛЕТ у смт. Наварія, трамваї і тролейбуси від розкрадань, пошкоджень й забезпечити пропускний режим на об’єктах. Крім цього, охоронна фірма має забезпечити контроль за оплатою проїзду пасажирів та перевезення багажу в електротранспорті міста. Вимогами до переможця тендеру є наявність у нього групи швидкого реагування, яка може прибути до місця події протягом 10 хвилин та не менше 10 службових собак.

ПП "Приватне юридичне охоронне підприємство "Щит Галичини" зареєстроване з 2009 року у Львові, займається діяльністю приватних охоронних служб. Кінцевими власниками фірми є львів'яни Володимир Коваленко та Олег Момотко. Останньому належать ще охоронна фірма ТзВ "Креатив Галичина" та Громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону "Патріоти.

 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання