DOZORRO-NEWS

Львівська академія сухопутних військ віддала 3 підряда фірмі яка судиться з АМКУ щодо свого перебування в «чорному списку»

12.06.2019 11:13

Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного 6 червня підписала три контракти з ТОВ «ХоСаРо» на загальну суму 152,82 млн грн. За ці гроші буде реконструйовано під навчально-тренувальний комплекс низку будівель на території військового містечку №81 у місті Червоноград, інформує видання «Наші гроші. Львів» з посиланням на ProZorro.

Згідно з угодами договорів, переможець торгів реконструює колишні приміщення дитячого садочка, спального корпусу, майстерень та пральні під військовий навчально-тренувальний комплекс. Всі роботи планують завершити до кінця 2020 року. На зарплати за всіма трьома угодами фірма витратить 2,71 млн грн, а прибуток складе 595,71 тис. грн.

Як раніше повідомляло видання підприємство «ХоСаРо» у березні поточного року було внесено у так званий «чорний список» АМКУ. Фірмі заборонили брати участь у торгах на найближчі три роки через порушення законодавства – антиконкурентні дії на торгах.

Однак вже у квітні «ХоСаРо» звернулося до суду з позовною заявою щодо визнання цього рішення недійсним. Ще до розгляду справи по суті представники позивача попросили суд про «вжиття заходів забезпечення позову» – зупинення дії рішення АМКУ. В результаті розгляду справи по суті суд задовольнив це прохання і 11 квітня зупинив дію рішення АМКУ.

ТОВ «ХоСаРо» належить Володимирові Хомі (90%) та Володимиру Мазуру (10%). З початку 2018 року фірма отримала 11 державних підрядів на загальну суму 378,4 млн грн. За цей період з Академією сухопутних військ підприємство співпрацює вперше.

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання