DOZORRO-NEWS

Львівська лікарня придбала респіраторів за цінами вдвічі дорожче ринку

06.08.2020 13:06

Наприкінці липня «8-а міська клінічна лікарня Львова» підписала дві угоди на закупівлю респіраторів з рівнем захисту FFP2 та FFP3. В обох випадках, повідомляє видання «Наші гроші. Львів», ціни, порівняно з іншими бюджетними замовленнями, завищено вдвічі.

Перша угода на 55 тисяч гривень із ТОВ «Зайдекс уа» на придбання однієї тисячі респіраторів за 55 гривень за одиницю, що майже вдвічі більше, ніж їх вартість на ринку. За договором замовлять респіратори моделі Respy 212. Це модель із клапаном і рівнем захисту FFP2. Респіратори такої моделі продають по 20-30 грн за штуку. 

Крім того лікарня уклала угоду з ТОВ «Аптека №44» на постачання різних засобів індивідуального захисту. Серед іншого замовили і респіратори БУК-3К із рівнем захисту FFP3 по 60 гривень за одиницю. Такі респіратори нещодавно замовляли у Івано-Франківській області лікарні у Косові та Калуші та купили їх по 35 грн за одиницю. Саме за такою вартістю їх продає виробник.

ТОВ «Зайдекс уа» зареєстроване у 2017 році. За інформацією на сайті компанії, спеціалізується на імпорті фармацевтичних препаратів і є дочірньою компанією міжнародного підприємства Zydex. Власницями ТОВ «Зайдекс уа» є Олеся Резнікова та Надія Вовк.

ТОВ «Аптека №44» зареєстроване у Львові, а директором та основним бенефіціарним власником є Іван Худзік. 

© 2016 Моніторинговий портал DoZorro. Всі права захищено

Необхідно авторизуватись

Необхідно авторизуватись

Помилка з'єднання